Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Afspraak maken individuele fotoshoot of workshop of fotografiecoaching
Je kunt een afspraak maken voor een fotoshoot, workshop of fotografie coachingssessie door een e-mail te sturen naar: info@zinnebeelden.com

Aanmelden Workshops & Trainingen
Je kunt je aanmelden voor een workshop of training door het aanmeldformulier in te vullen of door een e-mail te sturen naar: info@zinnebeelden.com
Je ontvangt zo spoedig mogelijk een bevestiging van je deelname. Na ontvangst van de bevestiging is je deelname definitief. In de bevestiging vind je ook de adresgegevens van de locatie en de overige informatie.

Annuleren fotoshoot of individuele fotografiecoaching sessie:
Je kunt je afspraak kosteloos 24 uur van te voren afzeggen of verplaatsen. Na die tijd wordt het volledige bedrag van de behandeling in rekening gebracht.

Annuleren workshops & Trainingen:

  • Je kunt je aanmelding kosteloos annuleren tot 30 dagen voor aanvang van de workshop/training.
  • Meld je je af tot 14 dagen voor aanvang, dan berekenen wij 50% van de kosten aan je door.
  • Meld je je af binnen 8 dagen voor aanvang, dan berekenen wij 100% van de kosten aan je door.
    (Wel mag je iemand anders in jouw plaats de training laten volgen, mits vooraf afgesproken).

Ik verzoek je vriendelijk met deze annuleringsvoorwaarden rekening te houden. Ik ben immers niet verantwoordelijk voor jouw keuzes.

Indien er onvoldoende deelnemers zijn voor een training, behoudt ZinneBeelden het recht de training te verplaatsen of annuleren. Je wordt hiervan minimaal 7 dagen voor aanvang van de training op de hoogte gebracht.

Deelname en behandelingen zijn voor eigen verantwoordelijkheid en risico en ZinneBeelden of de fotograaf / trainer kan onder geen enkele voorwaarde aansprakelijk worden gesteld.
Iedere deelnemer is zich hiervan bewust, neemt zijn eigen verantwoordelijkheid en erkent zijn eigen aansprakelijkheid.

AV